?

Vrolijke energizer voor jouw event

Lunchdip opvangen? Jouw publiek energie op laten doen zodat zij weer aandacht hebben voor jouw boodschap?

Energie en plezier

en daarna weer aan de bak

Wanneer een vrolijke energizer

Heb je wel eens een evenement meegemaakt waarbij het publiek meer op de telefoon keek dan dat zij aandacht hadden voor de spreker?

Moet je veel informatie doorgeven in een korte tijd én wil je dat je boodschap blijft hangen?

Of wil je een energieke, wakker-makende en verbindende kick-off van jouw vitaliteitsweek, trainingsweek of event?

De energizer is er om op een vrolijke, speelse en luchtige manier je publiek de energie te geven om er helemaal met het koppie bij te zijn.

  • Meestal een unieke ervaring voor de deelnemers
  • Geschikt voor groepen van 10 – 1000 mensen
  • Nederlandstalig. Engelstalig. Online. Hybride. Kan allemaal.

Het doel van een energizer

Het belangrijkste bij je evenement waarbij je informatie overdraagt, is dat jouw informatie beklijft bij de deelnemers. 

Dan is het belangrijk om je publiek af en toe van energie te voorzien. Natuurlijk is een lekkere lunch dan een goed idee. Maar na de lunch komt de, voor sprekers welbekende, lunchdip.

De lunchdip is fantastisch op te vangen met een vrolijke energizer. Zo heeft je publiek er weer helemaal zin in en vindt jouw informatie weer bodem.

Wat levert de energizer op

Wist je dat lachende mensen productiever zijn? Hoe fijn is het als jouw boodschap weer over- en binnenkomt. Jouw publiek ervaart niet alleen meer energie, maar ook meer verbinding en lol met elkaar.

Wat doen we met de energizer

We nemen het publiek mee in een serie vrolijke oefeningen. Even op het verkeerde been zetten, De lach introduceren én bewust lachen zonder reden.

We varen op de flow van het publiek en zullen de ene keer meer moeten inleiden dan een andere keer. Dit hangt ook af van de tijdsduur.

Het mooiste is als we kunnen aansluiten bij jullie thema van de dag.

Hoe lang duurt een energizer

De meeste energizers duren 10 tot 20 minuten. Een klein beetje context en veel doen zorgen ervoor dat de energie weer stroomt.

Meer weten

Kijk of jouw vraag bij de veelgestelde vragen al beantwoord wordt. Je mag natuurlijk ook altijd mailen of bellen, we horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Naar F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

Wat organisatoren zeggen

Schaterlachend afsluiten

“In een jaar van keihard werken en de uitdagingen van de coronacrisis, viel er niet altijd veel te lachen. Dus wat was er beter dan deze geslaagde middagsessie en de optimistische stemming van het congres kracht bij te zetten; de deelnemers gingen onder leiding van ‘lach-coach’ Martin Kuijper aan de slag met een energizer: samen lachen. Met een aantal gedachtenexperimenten, oefeningen en trucs kreeg hij de deelnemers al snel mee en werd het voorjaarscongres 2021 van Cultuurconnectie schaterlachend afgesloten.”

– Jan Brands, directeur Cultuurconnectie

Warmgelopen

“Super bedankt voor de workshop gisteren. We hebben er enorm van genoten. Ook onze andere vestiging is warmgelopen voor jullie workshop door de verhalen. Hoe positief wil je het hebben ;-))”

– Edwin van Sprundel, team UHT Belastingdienst, Den Haag

Bulderende lach

Het was een leuke sessie! We hebben de volgende dag op kantoor ook nog een paar keer gelachen. Twee moment die ik dan toch moet delen: In de ochtend had Bas een moeilijke meeting gehad dus na die meeting een grote zucht en werd er even geventileerd… Ik keek hem recht in zijn ogen, ging staan en zei: “Stop, duimpje hoog, duimpje hoog and shake that ass”.  Einde middag, iedereen een beetje gaar van de dag. Kwam er ineens een zucht uit een hoek, waarin Joost sprekend ha ha ha ha haaaa uitademde. Dit resulteerde vrij snel in een bulderende lach van de mensen om hem heen die met elke lach harder werd. Bedankt voor het zorgen dat er na corona weer snel wat anekdotes kunnen worden toegevoegd aan ons teams levensverhaal.”

Jeroen Vinke, head of Group Marketing CPM Partners BV (teamoverleg met energieke en vrolijke onderbreking)

Complimenten

“Nogmaals dank voor de leuke workshop, we hebben veel complimenten gekregen hierover!”

– Rocxanne Theuerzeit, GGD Zuid Limburg (uitgebreide inhoudelijke workshop voor het team Seksuele gezondheid, Infectieziekten en Milieu)

Wij hebben gelachen met

mensen

in ongeveer

groepen

met samen

jaar ervaring