Over ons

Wie zijn Martin en Saskia

gewoonlachen.nl

Martin

Alles leek fantastisch. Na een jaar in Afrika te hebben gereisd en nog een jaar in Nieuw-Zeeland te hebben gewoond riep ik dat het tijd was voor iets nieuws. Dit werd opgepikt op een feestje door een fotograaf die mij aanbood zijn bedrijf over te nemen. De twinting jaar daarop sjeesde ik naar alle belangrijke beurzen in binnen- en buitenland om foto’s te maken. Geld als water rolde binnen, zelfs zoveel dat ik een Harley Davidson moest kopen. Fantastisch toch? …. Lees verder

Lachenergizer

Energizer van Martin bij een seminar van het Hypnose Instituut Nederland.

Martin is specialist voor energizers tijdens seminars en voor overheid, bankwezen en verzekeraars. Overigens is een stevige lachsessie bij een vrijgezellenfeest ook op zijn lijf geschreven.

Zijn krachtige lach en energie neemt je mee in een flow van verhalen en oefeningen. Je krijgt en passant ook nog wat levenswijsheden voorgeschoteld. Altijd met het doel je een nieuwe, leuke en energieke ervaring mee te geven.

Lachclinic

In de eerste dagen van zijn lachcarrière kon je al Martin’s lach over de radio horen galmen.

Saskia is een lachspecialist voor zorg en onderwijs. Zij geeft het liefst voorlichting en heerlijke interactieve lachlessen. Ze schrijft niet alleen de werkboekjes voor de uitgebreide lachworkshops, maar ook boeken over de lach. Die geeft zij uit in haar eigen uitgeverij OneDay.

Haar hart ligt bij mensen die de lach oppakken en meenemen in hun werk en in hun leven. Die vervolgens hun lachlicht gaan verspreiden.

Over een Lachworkshop

Met beelden van kleine groepen, grote groepen én Saskia in de nationale media.

 lachwinkel.nl

Saskia

Als kind lachte ik veel. Heel veel. Vaak de slappe lach met vriendinnetjes. Thuis, op straat waar we aan het spelen waren, achterin in de klas op school. Het leven was een groot vrolijk feest.

Ik was een jaar of veertien. Hevig verliefd op mijn allereerste grote liefde. Een mooie donkere jongen met blauwe ogen. Daar kon ik bij wegzwijmelen. Op een avond ... Lees verder

Achtergrond

Wat doet lachen eigenlijk met je? Dit is echt Saskia’s hand die tekent.

Lachenisgezond.be

Luc

Luc van Imschoot moet zeker genoemd worden. Sinds 2015 geeft Saskia samen met Luc de opleiding tot Laughter Yoga Leader. In Nederland noemen we het ook wel de Lachcoach opleiding en in België heet het Lachanimator.

Luc komt uit Destelbergen (nabij Gent) en heeft daar sinds 2006 een lachclub. Maandelijks komen er tussen de 20 en 40 mensen om lekker met elkaar te lachen. De een komt een enkele keer, de ander komt er al jaren.

Samen met Luc organiseerde Saskia ook driemaal het Grenzeloos Lachen. Een feestelijke dag vol lach op de grens van Nederland en Vlaanderen. Het doel was verbinden en verblijden. Alle drie de dagen werden gewaardeerd door de deelnemers met een dikke 9.

Lachopleiding

Saskia & Luc geven viermaal per jaar de opleiding tot Lachcoach / Lachanimator. Maar wat is dat eigenlijk? Bekijk het filmpje of lees hier verder …

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen. Over onszelf, ons pad op weg naar de lach, alles wat we daarbij beleefd hebben. Maar het is ook een keer genoeg. Want, het wordt tijd. Tijd om te lachen. Ook voor jou?