?

Algemene Voorwaarden

De kleine lettertjes

We zijn niet zo moeilijk hoor

lees even de kleine lettertjes

In het kort

Deelnemen op eigen risico

Particulieren betalen vooruit of contant

Bedrijven betaling via factuur

Cancellen kan, zie voorwaarden

Wij houden rekening met uw privacy

Eigen risico

Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen welzijn. Daarom nemen zij deel aan de workshop, cursus of masterclass op eigen risico.

De workshops, cursussen en masterclasses leren je allemaal iets over een beter leven. Minder pijn, minder verdriet en minder depressief. Meer liefde, meer lach en meer plezier.

De lessen zijn geen vervanging van welke medische behandeling dan ook. Raadpleeg bij twijfel eerst een arts.

Financiële verplichtingen Lachworkshop, energizer, lezing

Tot een maand voor de workshopdatum kan kosteloos geannuleerd worden. Van een maand tot 1 week voor de workshopdatum brengen wij € 50 administratiekosten in rekening. Binnen 1 week is het volledige bedrag verschuldigd.  Uiteraard kunnen we altijd in overleg een ander moment plannen.

Onder bijzondere omstandigheden kunnen bijzondere afspraken gemaakt worden. Het is aan het LachInstituut om af te wijken van bovenstaande voorwaarden.

Van particulieren wordt verwacht dat zij vooruit of contant betalen. Bedrijven kunnen de factuur voldoen met een betalingstermijn van 14 dagen.

Financiële verplichtingen lachtherapie

De kosten voor de therapiesessie dienen vooraf of tijdens de sessie te worden voldaan.

Financiële verplichtingen cursussen, opleidingen en masterclasses

De betaling van het cursusgeld dient vooraf aan de cursus, training of opleiding volledig te zijn voldaan, tenzij anders afgesproken.

Tot een maand voor de start van de cursus kan kosteloos geannuleerd worden. Van een maand tot 1 week voor de eerste cursusdatum brengen wij € 50 administratiekosten in rekening. Bij afzegging binnen 1 week is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Wel is het mogelijk om iemand anders jouw plaats in te laten nemen.

Wij geloven in de kracht van de tweedaagse opleiding tot lachcoach/lachanimator. Mocht je na het lachweekend vinden dat het je niets heeft gebracht dan krijg je je geld terug.

Overig

Tijdens de opleidingen filmen en fotograferen we. We houden zo goed mogelijk rekening met individuele wensen. 

Soms doen we dit ook bij een workshop, energizer of andere groepsactiviteit. Dit zullen we altijd afstemmen met de organisatie.

Ook houden we rekening met jouw privacy. Daarvoor volgen wij het AVG reglement. We slaan zeker geen gevoelige gegevens op.

Afspraak, deal, overeenkomst

Wanneer je de lachworkshop, sessie of cursus afspreekt dan ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. In de offerte wordt hier altijd naar verwezen.