Verdiepingslachdag

1 dag onderduiken in allerlei spannende facetten van de lach. Zelf meten. Zelf weten.

8 oktober in Zoetermeer. Doe je mee?

In één dag de diepte in

De zin én onzin van de lach

In het kort

Wetenschappelijke (eigen) testen

Een ijzersterke start van je workshop

Inzicht in non-verbale communicatie

Starten en stoppen

Lachmeditaties

 

8 oktober 2023 Zoetermeer

 

Het doel van de verdieping

In een tweedaagse is maar zoveel te vertellen, te doen en over te brengen. En na twee dagen is het wel even goed. Tijd om te laten bezinken.

En daarna is het tijd voor verdieping. Voor meer. Voor ophalen en weer lekker lachen.

Na de verdiepingslachdag kun je vol zelfvertrouwen voor een groep staan, weet je precies hoe je moet starten (en stoppen) en begrijp je welk effect jouw nonverbale communicatie heeft. 

Je gaat zelf testen om te zien welke effecten de lach heeft. Die wetenschappers kunnen zoveel vertellen tenslotte. Straks weet je of het waar is wat ze zeggen.

En natuurlijk ontbreekt een fijne dag met leuke mensen vol plezier niet. Je dompelt je weer even onder. 

Wat leer je tijdens deze speciale trainingsdag

De wetenschappelijke achtergronden zijn interessant en bekijken we gedetailleerder. Wat zeggen die wetenschappers nu precies? Maar dat niet alleen, we gaan ook zelf testen!

Een goede aftrap van je workshop is onontbeerlijk voor de hele workshop. Als jij lekker start dan gaat de rest bijna vanzelf. Sommige mensen hebben hier al veel ervaring mee, en sommige mensen willen nog beter voor de dag komen. Je leert de stappen van S.T.A.R.T. om een vliegende start te maken.

We kijken niet alleen naar de wetenschap en jouw communicatie, maar ook een klein stukje marketing nemen we mee. Hieruit blijkt hoe belangrijk jouw eigen verhaal is, dus ook daar gaan we mee aan de slag volgens het Disney-principe.

Na de training van afgelopen weekend was ik moe maar voldaan en ben ik gelijk het geleerde in de praktijk gaan brengen en ben ik even heerlijk gaan lachen met mijn zoon Mika en zijn vader Maikel. Wat heerlijk om zo het goede voorbeeld te geven aan je kind ❤️

Margot Corporaal

eigenaar Procezza

Nu bijna twee jaar later begeleid ik samen met Luc geregeld lachsessies voor uiteenlopende organisaties. Ook integreer ik korte oefeningen uit lachyoga tijdens de leiderschaps- en teamtrajecten die ik begeleid.

Peter Musschoot

Mind the Solution

Praktische info van de verdiepingslachdag

  • Momenteel niet gepland

Voor wie

Voor alle opgeleide lachcoaches en trainers. Maar ook voor andere trainers en coaches die eens een kijkje willen nemen in de lachkeuken. 

Meer weten

Mail of bel gerust, we horen graag wat we voor je kunnen betekenen.