Laatste artikelen

Positive Super Power

door | aug 17, 2023 | Media & Beroemdheden

WOW

De zomertijd is de tijd bij uitstek om eens lekker te nietsen. Om rond te zappen op het wereldwijde web en inspiratie op te doen zonder het te zoeken. De Got Talent shows van over de hele wereld zijn inspirerend. Ik kijk niet naar die filmpjes waarin mensen worden afgekraakt, alleen naar de hits en de grote verrassingen. En dan ineens gebeurt het.

Je komt iets tegen en je bent meteen in de ban van wat je ziet of meemaakt. Dat gebeurde me deze week.

Misschien heb je ze al gezien. Maar ik vind het zo ongelofelijk goed dat ik het met je wil delen. Ze waren bij de audities in Engeland in 2016.

100 Voices of Gospel

Dit koor heeft en geeft zoveel positieve energie dat ik, als ik zit te luisteren, zit te stuiteren op mijn stoel. Op zo’n moment als dit vind ik het jammer dat ik niet geloof. Want ik geloof dat als ik bij deze mensen in de kerk terecht zou komen ik spontaan zou gaan geloven.

Ik zie niet alleen mensen die volkomen opgaan in wat ze doen, maar ik zie blije gezichten en een lach van oor tot oor. De positiviteit straalt ervan af. 

Zoveel positieve energie verbindt. je ziet het niet alleen bij deze groep onderling, maar ze maken ook een krachtige verbinding met de jury en de mensen in de zaal. Met elkaar bewust lachen heeft een soortgelijk effect. Natuurlijk anders, maar bij sommige groepen spat ook de lach er vanaf. Dat ervaar je tijdens een lachworkshop.

Maar voor nu, laat je inspireren. Zet je geluid lekker hard om te luisteren naar dit swingende koor. Have fun!

Mogelijkheden

Lachworkshop

Een lachworkshop is een van de beste dingen die je jouw team kunt laten beleven.
Meer info

Vrolijke energizer

Lollige break tijdens je vergadering? Lunch dip voorkomen?
Meer info

Tweedaagse opleiding

Ook lachcoach worden? Meer inhoud én nog meer lachen?
Meer info

Boekenwijsheid

De lach verpakt in tekst. Met de uitnodiging om te oefenen.
Meer info

Gerelateerde artikelen